ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Το ιατρείο διαθέτει πλήρη, σύγχρονο εξοπλισμό για τη διερεύνηση των παθήσεων των ώτων (βαρηκοΐα, εμβοές, ίλιγγος), της ρινός (αλλεργική ρινίτιδα, πολύποδες, ροχαλητό), του λάρυγγα (βράγχος φωνης, δυσκαταποσία) και γενικότερα όλων των παθήσεων της κεφαλής και του τραχήλου στα παιδιά και στους ενήλικες.

 Πλήρης ακοολογικός έλεγχος

Σε ειδικό ηχομονωμένο θάλαμο διενεργείται πλήρης ακοολογικός έλεγχος με τονικό ακοόγραμμα, τυμπανόγραμμα, έλεγχος αντανακλαστικού του μυός του αναβολέα και ομιλητική ακοομετρία.

 Εξειδικευμένες ακοολογικές εξετάσεις

 Διενεργείται λεπτομερής έλεγχος ακοής, από τη γέννηση και όλο το ηλικιακό φάσμα, με ωτοακουστικές εκπομπές (TEOAE, DPOAE) και προκλητά δυναμικά του εγκεφαλικού στελέχους (ABR αυτοματοποιημένα και διαγνωστικά).

 Παίδο-ΩΡΛ εξέταση

 

 

Πλήρης έλεγχος ακοής, διερεύνηση παθήσεων αμυγδαλών-αδενοειδών (κρεατάκια) και ενδοσκοπικός έλεγχος για όλες τις παιδιατρικές ΩΡΛ παθήσεις.

  Ενδοσκοπικός έλεγχος

Με κάμερα υψηλής ανάλυσης (Full HD) και σύγχρονα εύκαμπτα και άκαμπτα ενδοσκόπια διενεργείται πλήρης ενδοσκοπικός έλεγχος ώτων, ρινός, φάρυγγα και λάρυγγα με καταγραφή σε βίντεο.

  Διερεύνηση ιλίγγου και εμβοών

 

 

Γίνεται διαγνωστική προσέγγιση και θεραπευτική αποκατάσταση με χειρισμούς επανατοποθέτησης ωτόλιθων.